Medvědí pesto

Oznámkuj článek
Vytisknout recept
Medvědí pesto
Pesto v salátech, pomazánkách, omáčkách, polévkách - udělejte si zásoby na celý rok za pár minut.
medvědí pesto
Chod Pesta
Kuchyň Česká
Doba přípravy 10 minut
Porce
sklenice
Suroviny
Chod Pesta
Kuchyň Česká
Doba přípravy 10 minut
Porce
sklenice
Suroviny
medvědí pesto
Pokyny
  1. Do mixéru vložíme 3 hrsti omytých listů medvědího česneku, 50g vlašských ořechů, 3 lžíce olivového oleje, sůl dle chuti a rozmixujeme.
  2. Hotovou směs dáme do skleněných nádob s víkem a uložíme ji na chladné místo.
  3. Pozn. Pesto lze používat do pomazánek, polévek, salátů a omáček.
Poznámky k receptu

Zanechat komentář

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin