Plněné ovesné košíčky

Plněné ovesné košíčky
Oznámkuj článek
Vytisknout recept
Plněné ovesné košíčky
Zdravá sladkost, kterou si můžete dopřát dokonce na snídani či svačinu. Nebojte se experimentovat, košíčky můžete naplnit vším, co vás napadne.
ovesné košíčky
Chod Dezert
Kuchyň Originální
Doba přípravy 20 minut
Doba vaření 20 minut
Porce
košíčků
Suroviny
Košíčky
Náplň
Chod Dezert
Kuchyň Originální
Doba přípravy 20 minut
Doba vaření 20 minut
Porce
košíčků
Suroviny
Košíčky
Náplň
ovesné košíčky
Pokyny
  1. Vločky smícháme s rozmíchanými banány a dosladíme datlovým sirupem. Pokud je těsto příliš husté dolijeme tolik mléka, aby bylo lehce lepivé a tvarovatelné.
  2. Těsto namačkáme do předem vymazané muffinové formy a dáme péct na 220 °C, dokud košíčky nebudou zlatavé.
  3. Mezitím rozmixujeme datle spolu s kakaem, banánem a tofu. Případně dosladíme.
  4. Do náplně můžeme cokoliv přidat, dá se udělat také pouze ovocná - skvělá je například jahodová či banánová zmrzlina.
  5. Nakonec košíčky naplníme a můžeme je posypat kokosem, ořechy či skořicí a sušeným ovocem.
Poznámky k receptu

Zanechat komentář

Share
Tweet
Pin
+1
Share
0 Shares